Lievelingsverhaal

Dat gaan we vertellen in de vakantie aan familie, vriendjes en vriendinnetjes. Leuk is om samen met de kinderen zelf de poppetjes te maken met verschillende personages. Deze zijn gemaakt van oude pollepels uit de kringloop, wat restjes stof, wol, knoopjes, lijm en een viltstift. Heel eenvoudig, het kost bijna niets en je hebt een fantastische middag. Mijn verhaal gaat over Meneer Geluk die woont in een klein, stil dorpje midden in de woestijn. Op een dag besluit hij iets aan de stilte te doen en hij plant een zaadje. De dorpsbewoners zeggen: ‘Een zaadje groeit hier in de woestijn toch niet? En een zaadje maakt toch ook geen geluid?’ Maar meneer Geluk met zijn mooie gele haar is vastbesloten en zorgt goed voor het zaadje. Uit het zaadje komt een prachtige bloem. De bloem trekt de meest bijzondere vogels aan en deze vogels zorgen voor het mooiste concert dat de bewoners ooit hoorden.
WP_20170217_15_47_41_Pro

Reacties worden niet meer toegestaan.