Warme trui- en vestendag 10 februari

WP_20170203_14_50_12_Pro
Trui en vest staan op deze dag symbool voor wat we zelf kunnen doen om de uitstoot van broeikasgassen te verminderen. Dat is hard nodig en dus gaan we er ook iets aan doen. Als we met z’n allen de thermostaat een graadje lager zetten, dan besparen we al heel veel energie en vermindert de CO2 uitstoot met zes procent. Mijn advies: zet allemaal op 10 februari de thermostaat naar beneden en trek je favoriete trui of vest aan. Met warme chocolademelk er bij wordt het een hele gezellige, warme dag. Ik doe mee en omdat het zo hard nodig is, geef ik dit warme vest-jasje weg. Omdat het mijn favoriete model is, heb ik er opnieuw één van gemaakt (circa maat 40). Het is van een tweedehands, geweven ruitstof uit Denemarken die ik van een stoffen-vrouwtje bij ons in de buurt heb gekocht. Zij ging vaak naar familie in Denemarken en ging daar dan de kringloop- en Rode Kruis winkels langs, zo vertelde ze. Wil je dit speciaal voor jou gemaakte warme vest-jasje aan op vrijdag 10 februari? Dan kun je mee loten door mij te mailen. Ik gooi je in de tombola en woensdag horen jullie wie de gelukkige is geworden en stuur ik het voor 10 februari op.

Reacties worden niet meer toegestaan.