Tot zover gekomen

Tot zover zijn we gekomen, is een zin uit een boek die ik altijd heb onthouden. Het is zo’n mooie zin die eigenlijk alles zegt over wat achter ons ligt. Omdat het mijn verjaardag was, moest ik eraan denken. Dat ik tot hier gekomen ben. Op één of andere manier vormen de dagen rond een verjaardag een tijd van overdenking. Niet alleen over wat was, maar ook over wat komen gaat. Dit is er van gekomen. Mijn inspiratie komt uit het Fries Natuurmuseum. Op een bootje worden de zeilen gehesen. De wind zal me wel ergens brengen, vanuit het niets naar iets. Het ligt er klaar voor. Stoffen en andere spullen genoeg. Dit ga ik verwerken in een verteljas over het thema water. Daar is heel veel over te vertellen. Maar dat komt in een volgend verhaal.
IMG-20181122-WA0006

Comments are closed.